Guļbūves dzīvojamā ēka ar pirti 190m2 projekts

Dzīvojamā ēka ar pirti guļbūves konstrukcijā, projekts, ēkas platība 190 kvadrātmetri. Ēkas projekts paredz pirti ar atpūtas telpām cokolstāvā, tur arī ērta saimniecības telpa un kurtuve. Pirmajā stāvā plaša dzīvojamā istaba ar virtuvi, kamīnu un plīti vidū, kas ļauj siltumam vienmērīgi izplatīties uz visām pusēm un vairot omulību; terase dienvidu puses fasādē, lievenis un vējtveris pie ieejas. Otrajā stāvā četras guļamistabas, labierīcības un balkons. Ēka piemērota vidēji lielai ģimenei, dzīvošanai ikdienā, ar ērtām atpūtas iespējām – izmantojot cokolstāva pirts telpas, atpūtas zāli un terasi, kā arī pirmā stāva dzīvojamo istabu un terasi. Ēka novietota dīķa tuvumā, daļēji iebūvējot cokolstāvu reljefā.
Šajā sadaļā redzams, kā izskatās realizētā ēka dabā – http://www.buildart.lv/realizets-projekts-gulbuves-dzivojama-maja-ar-pirti-190kvm/

Guļbūves dzīvojamā ēka ar pirti 190m2 projekts
Guļbūves dzīvojamā ēka ar pirti 190m2 projekts
Guļbūves dzīvojamā ēka ar pirti 190m2 projekts
Guļbūves dzīvojamā ēka ar pirti 190m2 projekts

Publicējis Ansis Liepa

Interesējos par Dabai un cilvēkam draudzīgiem būvniecības un arhitektūras risinājumiem, projektēju omulīgas mājas un ēkas, īstenoju dažādas savas idejas, gan būvniecībā, gan 3D printēšanā u.c. tehniska rakstura "hobijos" :)

2 domas par “Guļbūves dzīvojamā ēka ar pirti 190m2 projekts

    1. Labdien!
      Atsūtiet sīkāku informāciju par savām iecerēm, un zemes kadastra nr.
      Laukakmens ir ļoti skaists būvmateriāls, skaidrs, ka tas prasa arī atbilstoši lielāku daudzuma darba spēka un laika. Cokola būvei, apdarei ļoti labi piemērots.
      Projekts ir pieejams, kā arī veicam izmaiņas, papildinājumus, ja tādi nepieciešami.

      raženu būvniecību!!!

      Patīk

Komentēt