Dvīņu mājas projekts, 2x193m2

Dvīņu mājas projekts ar lielām dzīvojamām platībām, 3 guļamistabām (iespējams izveidot arī 4), ar ērtām ģērbtuvēm, atsevišķu virtuvi, kurtuvi-saimniecības telpu, komfortabla izmēra dzīvojamo istabu – 35 kvadrātmetri, āra terasēm dienvidu pusē.  Apkure katram dzīvoklim risināma neatkarīgi. Ēka gāzbetona konstrukcijā. Ēku iespējams aplūkot dabā, Baldones pagastā.

Dvīņu mājas projekts, 2x193m2
Dvīņu mājas projekts, 2x193m2
Dvīņu mājas projekts, 2x193m2
Dvīņu mājas projekts, 2x193m2
Dvīņu mājas projekts, 2x193m2
Dvīņu mājas projekts, 2x193m2

Publicējis Ansis Liepa

Interesējos par Dabai un cilvēkam draudzīgiem būvniecības un arhitektūras risinājumiem, projektēju omulīgas mājas un ēkas, īstenoju dažādas savas idejas, gan būvniecībā, gan 3D printēšanā u.c. tehniska rakstura "hobijos" :)

9 domas par “Dvīņu mājas projekts, 2x193m2

    1. Labdien!
      Dvīņu mājas projektu varam sagatavot arī Jūsu situācijai, kā arī veikt projektā izmaiņas, ja tādas ir nepieciešamas, par būvniecības izmaksām gan jājautā būvniekiem, par cik ēkā nav liekas sarežģītības, var pieņemt šī brīža būvniecības vidējo/ekonomisko tirgus cenu par ēkas apbūves kvadrātmetru, kādu nu kuri būvnieki vai firmas piedāvā, vai tie ir 400, vai 600 eiro kvadrātmetrā, pēc skiču projekta izstrādes būvnieki jau varēs veikt pietuvinātu būvizmaksu tāmi.
      Uz veiksmīgu sadarbību!

      Patīk

    1. Labdien!
      Dvīņu māju projektus esam izstrādājuši vairākus, atkarībā no Jūsu vēlmēm un vajadzībām, varam piemērot šo dvīņu māju projektu, kā arī tiekoties mūsu birojā, aplūkot citus, kā arī izstrādāt Jūsu mājas skiču projektu. Varam tikties darba dienās, kā arī sestdienās.
      Atrakstiet uz mūsu epastu, par ērtākiem tikšanās laikiem, kad būsiet gatavi ķerties pie projektēšanas.
      lai Jums raženi sokas!

      Patīk

Komentēt