Žogu un vārtu projekti

Žogu projekti
Žogu projekti

Piedāvājam ne tikai māju projektus, bet pievienojam māju projektiem arī žogu un vārtu projektus, to saskaņošanu būvvaldē, kā arī rekonstrukcijas projektus. Pieejami gan tipveida žogu projekti, ar kuriem tiek komplektēti mūsu izstrādāto māju projekti, kā arī individuāla dizaina žogi un vārti, saskaņā ar Jūsu mājas arhitektūru un konkrētām vajadzībām. Tālāk neliels ieskats, projektēto žogu un vārtu attēli:

Žogu un vārtu projekti
Žogu un vārtu projekti

Publicējis Ansis Liepa

Interesējos par Dabai un cilvēkam draudzīgiem būvniecības un arhitektūras risinājumiem, projektēju omulīgas mājas un ēkas, īstenoju dažādas savas idejas, gan būvniecībā, gan 3D printēšanā u.c. tehniska rakstura "hobijos" :)

8 domas par “Žogu un vārtu projekti

    1. Labdien!
      žoga projekta izmaksas atkarīgas no vietas, kurā paredzat žogu būvēt, piemēram, Rīga un Jūrmala ir sarežģītākas projektu skaņošanā.
      lai Jums raženi sokas!

      Patīk

    1. Labdien!
      Patreiz strādājam tā, ka žogu un vārtu projektus iekļaujam mūsu izstrādātajos māju un saimniecības ēku projektos, bez papildus samaksas.
      Uz veiksmīgu sadarbību!

      Patīk

  1. Man Jelgavā , apkārt savam īpašumam vajag žogu. Esmu jauniņais šajā lietā, daudzko nesaprotu no papīru lietām. Biju būvvaldē, teica lai atrodu kādu arhitektu kas izplānots žogu un kaut kādus papīrus ar kaimiņa saskaņošanu, man nav nekādu paraugu kaimiņu saskaņošanai. Esmu diezgan apjucis, būtu ļoti pateicīgs ja varētu kaut kā palīdzēt tik skaidrībā. Man īpašums atrodas gandrīž pilsētas centrā Jelgavā. Žogu gribu likt jo plānots māju atjaunot.

    Patīk

    1. Labdien!
      Sīkāk varam sazināties e-pastā, par detalizētiem darbiem kas veicami, principā, žogu un vārtu projektus pievienojam mūsu māju projektiem, tie saskaņojas vienlaicīgi būvvaldē un mājas īpašnieks var gan būvēt ēku, gan izbūvēt arī žogu pa iecerēto kontūru. Atsevišķi žoga projektam iesakam skaņošanu Jums veikt saviem spēkiem, mēģinot iekļauties 1. grupas būvju definīcijā.
      lai Jums raženi sokas!

      Patīk

Komentēt