Brīvdienu mājas projekts “Inga”, 53m2

Brīvdienu mājas projekts "Inga"
Brīvdienu mājas projekts "Inga"
Brīvdienu mājas projekts “Inga”

Māja projektēta atpūtai, brīvdienās, laukos. Pirmajā stāvā dzīvojamā istaba ar virtuvi, labierīcības un divas guļamistabas, projektēts ir otrais stāvs, jeb balkons, atvērts pret dzīvojamo istabu, līdz ar to ēkā ērti var nakšņot viesi un radi lielākā skaitā. Omulībai un siltumam – malkas apkures kamīns novietots ēkas centrā, līdz ar to izmantojot vienkāršu siltā gaisa apkuri, var apsildīt arī blakus esošās guļamistabas un vannas istabu.
Brīvdienu māja projektēta koka statņu konstrukcijā, ar koka dēļu apšuvumu fasādēs (vai kā mūsdienās modē – iespējams skārda apšuvums, jumtam pieskaņotā tonī), jumts ar Classic skārda jumta segumu. Armēta monolītbetona lentveida pamati.
Šāds atpūtas namiņš piemērots privātbiznesa attīstībai, viesu izmitināšanai, tas var papildināt jau esošu pirts vai viesu nama saimniecību, paplašinot piedāvāto pakalpojumu klāstu.
Tālāk – ieskats projektētās atpūtas mājas fasādēs un plānos:

Brīvdienu mājas projekts "Inga"
Brīvdienu mājas projekts “Inga”
Brīvdienu mājas projekts "Inga" - plāns
Brīvdienu mājas projekts “Inga” – plāns
Brīvdienu mājas projekts "Inga" - 2. stāva plāns
Brīvdienu mājas projekts “Inga” – 2. stāva plāns
Brīvdienu mājas projekts "Inga" - fasādes
Brīvdienu mājas projekts “Inga” – fasādes

Priecīgas un skaistas brīvdienas!!!

Publicējis Ansis Liepa

Interesējos par Dabai un cilvēkam draudzīgiem būvniecības un arhitektūras risinājumiem, projektēju omulīgas mājas un ēkas, īstenoju dažādas savas idejas, gan būvniecībā, gan 3D printēšanā u.c. tehniska rakstura "hobijos" :)

3 domas par “Brīvdienu mājas projekts “Inga”, 53m2

  1. Super!Tà māja der kā ģimenes māja,tikai jāveic nelielas izmaiņas,un uz priekšu?..Parasti maju būvē sev,jo nākamā paaudze tur nedzīvo.Tā kā diviem pilnīgi pietiek platības.Kāda varētu būt cena tādai būvei?

    Patīk

    1. Labdien!
      Brīvdienu mājas projekts ir pieejams, paredzēsim tam nepieciešamās izmaiņas, saistībā ar Jūsu vajadzībām un vēlmēm. Atsūtiet uz mūsu e-pastu sava īpašuma kadastra nr.
      lai Jums raženi sokas!

      Patīk

  2. Labvakar. Interesants projekts.
    Kaut kur iepriekš Jūsu lapā bija atrodamas bildes no šī projekta realizācijas, bet vairs nevaru atrast. Vai varat palīdzēt?

    Patīk

Komentēt