Buildart.lv portfolio (makšķernieku ēsma lielajām zivīm)

Mūsu mājas lapas lasītāji, topošie savu sapņu māju īpašnieki dažkārt lūdz lai mēs nosūtam “savu portfolio” it kā visi šeit sastopamie projekti un to realizācijas nebūtu tapuši pēdējos 15 gados. Visa mūsu mājas lapa ir veltīta būvniecības procesa atspoguļošanai, viens no akcentiem ir mēģināt rosināt savu māju celšanā piedalīties katram, ne tikai finansējot, bet arī aktīvi piedaloties būvdarbos. Ar interesi sekojam līdzi projekta īstenošanā un apmainamies ar savu pieredzi. Lai gan par daudziem jautājumiem šeit ir spriests, vēl reizumis ir klienti, kuri domā, ka gaisma nāk no ziemeļiem (mēs piekrītam, ziemas īpaši aukstās naktīs var vērot skaistu polārblāzmu).

Saule diennakts ritējumā gada laikā
Saule diennakts ritējumā gada laikā

Novēlam pacietību, iepazīstoties ar Buildart.lv lapas saturu, lai katrs varētu atrast viņam interesējošo “portfolio” sadaļu.
Prakse rāda, ka tikai lielajām zivīm nepieciešams sastādīt līgumus uz 4-5 lapām, ietverot iespējamās pērkona, zemestrīču, valūtas maiņas un citas neparedzamas likstas. Lielai zivij papildus ēsma ir arī šis biezais līgums, savukārt bez šāda līguma ir tapuši iepriekš nopublicētie un arī neminētie, kopumā realizētie aptuveni 400 objekti.
Lai Jums veicas!

Publicējis Ansis Liepa

Interesējos par Dabai un cilvēkam draudzīgiem būvniecības un arhitektūras risinājumiem, projektēju omulīgas mājas un ēkas, īstenoju dažādas savas idejas, gan būvniecībā, gan 3D printēšanā u.c. tehniska rakstura "hobijos" :)

Komentēt