Atvērtās durvis – 7. okt. no plkst. 10:00-18:00

"Peļļi" - dzīvojamā māja Peļļu-Kornetu Dabas parkā, manai vecmāmiņai Idai.

Kā katru gadu, rudenī un pavasarī rīkojam atvērtās durvis mūsu darbnīcā. Un viens no jauniem atvērto durvju principiem ir tikšanās tiešsaisē, izmantojot Zoom vai Whatsap, un konkrēto stundu veltot Jums, apspriežot Jūsu iecerētās mājas aprises un saistītos jautājumus.

Katrā laikā ir bijušas savas būvniecības problēmas – kādreiz tas bija būvmateriālu trūkums, kādreiz – pieejamo kredītu trūkums, kādreiz – darba roku trūkums, un dažreiz arī piemērota zemes īpašuma atrašana.

Šodien atvērtajās durvīs pievēršamies plānojuma kvalitātei, ēkas ekonomiskiem risinājumiem un dažādiem šodien ieteiktiem ēkas komforta jautājumiem.

Rakstiet, rezervējiet laiku, katra tikšanās paredzēta stundu gara, sākot no plkst. 10:00 līdz plkst. 18:00.

Pieejamie laiki: 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00(rezervēts), 15:00, 16:00, 17:00(rezervēts).

Un norādiet arī par vēlamo tikšanās veidu – tiešsaistē, vai klātienē.

“Atvērtās durvis” – gaida Jūs!!!

– Atvērtās durvis noritēja veiksmīgi, ne tikai konsultējām interesentus par tiem interesējošajām tēmām, bet arī uzsākām divus jaunus, interesantus dzīvojamo māju projektus – viens no tiem – Lielais Jēkabs, aplūkojams mūsu mājas lapā.

Raženu izdošanos!!!

Publicējis Ansis Liepa

Interesējos par Dabai un cilvēkam draudzīgiem būvniecības un arhitektūras risinājumiem, projektēju omulīgas mājas un ēkas, īstenoju dažādas savas idejas, gan būvniecībā, gan 3D printēšanā u.c. tehniska rakstura "hobijos" :)

Komentēt